Capsuni la ghiveci

                                        In ultimul timp tot mai multe firme vand capsuni care  se pot cultiva in ghivece, dar de multe ori sa dovedit  ca cei care au cumparat de la acele firme au fost inselati, prin pret exagerat si  plante de slaba calitate .Pentru a cultiva cu succes capsuni la ghiveci la dvs. acasa  trebuie sa va procurati capsuni din soiuri remontate care trebuie sa fructifice tot timpul si asa veti avea capsuni pana in noiembrie.Cultura capsunului in ghivece se face mai mult ca un hoby.Din experienta mea pot spune ca cel mai bine se pot cultiva in jardiniere in care sa fie plantate cel putin doua plante.Capsunii cultivati in ghivece necesta o ingrijire mai deosebita . Trebuie sa fie udati frecvent la cel mult trei zile.Capsunii la ghiveci trebuie sa li se asigure o hrana permanenta pe baza de ingrasaminte foliara sau lichide.Puteti folosi ingrasaminte lichide ca Vitaflora, Bionat sau altele de acest tip.Cum se poate planta capsunii la ghivece?,se ia pamant de flori si se amesteca cu   pamant de gradina in proportie de 50 la suta ,se umple ghivecele sau jardinierele, dupa care se planteaza stolonii de capsuni De obicei capsunii la ghiveci se planteaza primavara  cam prin luna  aprilie.Cultivati cu in credere capsuni in ghivece pe care le puteti amplasa pe balcon sau  agatat pe terase si veti avea o  placere deosebita de a savura gustul si aroma capsunilor incepand cu luna mai pana in luna  moiembrie.Pentru mai multe in formatii puteti  intra pe val2011.sunphoto.ro sau gradinahoby.sunphoto.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: